Deze Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk hier de online versie

Vershuys
Editie November
9 december 2009

Beste versliefhebber,
Het heerlijk avondje is weer voorbij. Na alle feestlekkernijen gaan we weer even terug naar de basis, voordat het weer Kerst is.
Gezond, puur en vers eten.

Deze week hebben we voor u dan ook volop vitaminen in de aanbieding. U kunt kiezen uit drie soorten aardappelen, Elstar appels uit ons eigen Mergelland, kiwi's, ouderwets lekkere balkenbrij of een gezond rebàrbersepke.

U kunt wederom genieten van een aantal nieuwe producten. Wat dacht u van rozijnenbrood, kandijbrood, spekreepjes of authentiek Frans stokbrood? Voortaan allemaal heel eenvoudig te bestellen.

Tot slot hebben we een lekker nieuw menu met spinazie voor u klaar gezet, voor de inspiratieloze dagen. U kunt al een menu voor 4 personen bestellen vanaf €1.24 per persoon. En alles is heerlijk vers !

Graag tot ziens op Vershuys.com !
Vershuysteam

Vershuys
  Tip een vriend
Stuur deze mail gerust door naar degene die ook in verse, regionale producten is geïnteresseerd.

 

Verhuys: omdat het beter kan
Vlees, vis, groenten, fruit, brood, zuivel, dranken en delicatessen gemakkelijk thuis bezorgd. De keus is groot, ons aanbod verrassend. Kwaliteit en versheid zijn gegarandeerd met onze Vershuys 100% versgarantie. Proef het verschil.


TIP: méér service en mínder kosten met afhalen
Vindt u het lastig om uw thuis te bezorgen bestelling in te plannen? Laat uw bestelling dan bezorgen bij een van onze verspunten bij u de buurt wanneer dat mogelijk is. U haalt op, op het moment dat het u schikt en u kunt uw bestelling in de winkel lekker aanvullen met streekproducten en lokaal vers. Zo betaalt u zelfs maar € 2.50 bezorgkosten.

 

NIEUW: Vano stokbrood
De pure smaak van Frankrijk proeft u aan deze stokbroden. Een heerlijk authentiek product van onze Franse bakker Christophe Vano. Heerlijk als lunch, maar ook zeker bij de borrel. Kies uit baguette Vano, multikoren baguette Vano of tarwebaguette Vano.

Foto
Foto

NIEUW: spekreepjes
De tijd van stamppotten is weer aangebroken. Maak de stamppot extra lekker met spekreepjes van onze ambachtelijke slager Geertsen. Handig vacuüm verpakt, dus u kunt het goed bewaren. Spekreepjes zijn ook heerlijk in een salade, bij pasta of in een quiche.


Volop voordeel

Kortingscoupon met 25% korting al gebruikt?

U kunt deze code 8956VERS3425 1 keer gebruiken. Dus ook wanneer u al eens heeft besteld, kunt u toch profiteren van dit voordeel.

Dit geldt ook voor de kortingscoupons die u ontvangt voor uw tweede en derde bestelling. Vershuys.com blijft u verwennen!

   

Menuservice deze week
Lekker & gemakkelijk
Even geen inspiratie voor wat u gaat koken? Geen zin om apart alle versingrediënten apart te verzamelen en toch uw familie lekker verrassen?

Kophaasmediallons met citroen-spinazie
Geniet met uw hele gezin of vrienden van dit verse menu.
U betaalt slechts € 2.24 per persoon.

Met de menuservice krijgt u alle versingrediënten compleet bezorgd. Samen met een duidelijk recept voor een
gezonde én heerlijke maaltijd op tafel.

Foto
Foto

NIEUW: Zoet brood
Al ons brood komt iedere dag vers van de echte bakker. Wij hebben voor u het assortiment alvast een beetje uitgebreid. Ook met de gedachte aan de komende feestdagen.
Voortaan kunt u ook genieten van zoet brood. Wat dacht u van rozijnenbrood, boeren rozijnenbrood of heerlijk kandijbrood? Op deze manier is uw ontbijt en lunch altijd compleet!

Een lekkere Kerst met Vershuys
U kent het wel... de kerst staat voor de deur, u krijgt visite en moet nog vele winkels en rijen af om al uw versproducten bij elkaar te krijgen. Vershuys.com is de oplossing voor u!

U bestelt in één keer al uw versproducten en wij leveren het bij u af op de gewenste dag en tijdstip. Vanaf volgende week staat ons kerstassortiment op de site mét lekkere kerstmenu's.

Laat u verrassen, geniet van het gemak én van 't lekkerste vers thuis.

Foto


 Volop voordeel

Vershuys buren-bestelkorting, extra voordelig!

Bespaar 4% tot wel 8% op uw bestelling
Laat uw bestelling met de bestelling van uw buren, vrienden of familie op één adres afleveren. U krijgt dan tot wel 8% korting bij uw volgende Vershuys-bestelling.

   
Footer

Vershuys BV
Over Vershuys.com
Contact
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
Groenten
Fruit
Vlees
Dranken
Zuivel & eieren
Brood & gebak
Maaltijden
Verras mij
Streek

Met gemak koken
Menuservice
Recepten

Footer
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"