Deze Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk hier de online versie

Vershuys
Editie November
2009 WEEK 49

Beste versliefhebber,
Bijna is Vershuys.com, de digitale boer, 1 maand in de lucht. Een maand waarin we verrast zijn door de hoeveelheid mensen die kennis hebben gemaakt met het complete versassortiment van Vershuys.
En we zijn blij met de vele, vele positieve reacties op ons initiatief.

Wij zijn druk bezig om u nog meer van dienst te zijn.
Zo kunt u nu bijvoorbeeld ook verse zuivel, roggebrood, eieren en zelfs sinterklaaslekkernijen bestellen. Laat u verrassen!

We hebben bovendien leuke aanbiedingen voor u in petto. Voor het heerlijk avondje een gourmetschaal, kruidnoten, speculaasstaaf, appel-perensap tap of leuke kado kokers met sausjes en dressings. Of profiteer van de spruiten, galia-meloen of een gezond rebárbersepke.

Heeft u in deze drukke weken geen kookinspiratie en wilt u toch lekker én gezond eten? Bestel dan in één klik een compleet menu. Alle versingrediënten krijgt u, met één druk op de knop, geleverd. Het recept zit erbij, dus u kunt zo aan de slag!

Wij wensen u alvast een fijne Sinterklaasavond én blijf genieten van 't lekkerste vers thuis!
Vershuysteam

VershuysTip een vriend
Stuur deze mail gerust door naar degene die ook in verse, regionale producten is geïnteresseerd.

Verhuys: omdat het beter kan
Vlees, vis, groenten, fruit, brood, zuivel, dranken en delicatessen gemakkelijk thuis bezorgd. De keus is groot, ons aanbod verrassend. Kwaliteit en versheid zijn gegarandeerd met onze Vershuys 100% versgarantie. Proef het verschil.


TIP: sneller bestellen met Vershuys
Heeft u een aantal producten die u iedere week wilt bestellen? Zet ze in uw boodschappenlijstje met deze button . Via deze lijst kunt u uw favoriete producten eenvoudig toevoegen aan uw bestelling. Bekijk hier hoe u sneller bestelt met uw eigen boodschappenlijstje

 

NIEUW: Verse zuivel
Onze verse zuivel komt van zuivelboerderij Wijers uit Buggenum. Op een idyllisch plekje, ligt de zuiverboerderij van Coen en Heleen Wijers. Ze hebben zo'n 70 melkkoeien. Van een deel van de melk maken ze op traditionele wijze gezonde en lekkere zuivelproducten.

In deze producten zitten geen toevoegingen. Proef de pure smaak van deze heerlijk romige zuivel. Gezond voor jong en oud en de smaak blijft puur en zuiver door de glazen pot. We hebben grote en kleine potten, voor grote en kleine genieters.

Omdat verse melk slechts 3 dagen houdbaar is, kiezen we er vooralsnog niet voor verse melk uit te leveren.

Foto
Foto

Ooh, kom maar eens kijken
U bent bij ons ook aan het goede adres voor alle Sinterklaaslekkernijen. Van taai-taai tot een echte roomboter amandelstaaf. Alles vers van de bakker.

Bent u nog op zoek naar een leuk en lekker kado?
Kijk dan eens naar onze Verras mij producten.

Laat het heerlijk avondje maar komen!


Volop voordeel

Kortingscoupon met 25% korting al gebruikt?

U kunt deze code 8956VERS3425 1 keer gebruiken. Dus ook al heeft u al eens besteld, kunt u toch profiteren van dit voordeel.

Dit geldt ook voor de kortingscoupons die u ontvangt voor uw tweede en derde bestelling. Maak zo extra goedkoop kennis met Vershuys.com.

   

Lekker & gemakkelijk
Menuservice

Even geen inspiratie voor wat u gaat koken? Of wilt u uw vrouw of kinderen eens verrassen met een heerlijk vers gekookt menu?

De menuservice helpt u een handje. Iedere week staan er nieuwe menu's in de menuservice. U krijgt alle versingrediënten compleet bezorgd, samen met een duidelijk recept met de bereidingswijze. Zo zet u snel een gezonde én heerlijke maaltijd op tafel.
Bestel onder het menu in één klik.

Foto
Foto

NIEUW: Scharreleieren
Eieren horen al sinds jaar en dag
in onze keuken. De eieren die u bij ons besteld, zijn verse scharreleieren van Cootjans in Baarlo. Cootjans is een bedrijf met een oude traditie, van vader op zoon, al meer dan 80 jaar werkzaam in de eieren.
Een eitje is lekker hardgekookt of in een omelet, maar ook als basis voor gebak, in een salade of bijvoorbeeld gevuld als snack. Kies uit 6 of 10 stuks!

NIEUW: Roggebrood
We krijgen zeer tevreden reacties op ons brood & gebak assortiment van onze echte ambachtelijke bakker Gommans uit Sevenum. Op veler verzoek introduceren we daarom nu ook Roggebrood.

Roggebrood is vooral lekker en gezond op een gewone boterham. In de winter wordt het vaak gecombineerd met erwtensoep en spek of balkenbrij met stroop. Gaat u voor Limburgs, Brabants of zonnepit roggebrood?
De keuze is aan u!

Foto


 Volop voordeel

Samen bestellen, extra voordelig!

Bespaar 4% tot wel 8% op uw bestelling! Laat uw bestelling en die van uw buren, vrienden of familie op één adres afleveren.

   
Footer

Vershuys BV
Over Vershuys.com
Contact
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
Groenten
Fruit
Vlees
Dranken
Zuivel & eieren
Brood & gebak
Maaltijden
Verras mij
Streek

Met gemak koken
Menuservice
Recepten

Footer
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"