Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk alle nieuwsbrieven online

Vershuys.com

Editie November
8 oktober 2013
     
 

Wij verbouwen voor méér Smaak

Beste boodschappen- en versliefhebbers,

We hebben een historisch Weekend van de Smaak op het voormalige Floriadeterrein achter ons. Het weer werkte mee en we mochten méér dan 25.000 bezoekers verwelkomen in Villa Flora.

Iedereen was superenthousiast over meer dan 180 streekproducenten die zich presenteerden aan het ruim toestromende regionale publiek. Er werd veel gegeten, geproefd en gekocht. Velen wilden dit graag elke week beleven; vanaf medio 2014 is het zover want dan opent Verspaleis en -markt Fooddrome.com haar poorten in datzelfde gebouw Villa Flora met vele, vele streekproducten en álles wat uw hartje begeerd op versgebied.

Op dit moment wordt de voormalige readshop van PLUS Benders verbouwd tot een PLUSshop. As zaterdag volgt al de heropening mét een Vershuys.com Beter-eten-afhaalpunt voor uw boodschappen. Dat is pas gemak: in drie minuten uw boodschappen doen.

Hierna volgt direct de verbouwing van PLUS Benders naar een prachtige nieuwe Briljant-PLUSsupermarkt.Door deze verbouwing van de PLUS Benders zullen vanaf deze week tot 31 oktober bepaalde producten op Vershuys.com NIET beschikbaar zijn. Wij vragen uw begrip hiervoor. Lees meer hierover in deze nieuwsbrief.

Wij bedien u weer graag op Vershuys.com!
Team Vershuys.com

PS Maandkado aug-sept
Alle trouwe bestellers die in de maanden augustus en september weer minimaal drie keer besteld hebben, krijgen van ons een fles Juulz+ mosterd dressing kado. Wij starten volgende week met uitlevering!


 
     
     
 

Wij verbouwen...

PLUS Benders wordt verbouwd tot een prachtig nieuwe Briljant-PLUSsupermarkt.
Dit betekent een gehele nieuwe duurzame uitstraling met veel hout en natuurtinten en nóg meer aandacht voor mooie streek- en huismerkproducten.

Maar eerst even het zure en dan het zoet. De komende weken tot 31 oktober zullen bepaalde supermarktproducten op Vershuys.com NIET beschikbaar zijn. We worden gedurende die periode vanuit een ander PLUS-kanaal geleverd. De producten worden automatisch uitgezet en ná 31 oktober vindt u ze gewoon weer terug.

In de periode tot 31 oktober zouden tevens ook iets meer producten vervangen kunnen worden en is het misschien lastiger om elke dag onze routes op tijd te laten vertrekken zoals u van ons gewend bent.

Wij vragen uw begrip hiervoor!

 
     
     
 

Weekend van de Smaak zeer geslaagd ...

Wij bedanken u voor uw ruime bezoek aan Weekend van de Smaak. Het was voor elke streekproducent een geweldige happening. Bent u misschien niet geweest, dan kunt u hier rustig nog eens alles herbeleven met een mooie Vershuys.com fotorapportage.Wilt u graag diverse Vershuys.com streekproducten uit onze presentatie tijdens Weekend van de Smaak nog eens voordelig proeven? Kijk hier beneden en ga naar onze Aanbiedingen ...

 
     
     
 

AANBIEDINGEN uit Week van de Smaak!

Wilt u graag diverse Vershuys.com streekproducten gepresenteerd tijdens Weekend van de Smaak nog eens voordelig proeven? Ga dan ook naar onze Aanbiedingen met onder andere de heerlijk gerookte paling van Passie voor Vis (zie foto) en veel, veel meer streekaanbiedingen ... elke week vindt u hier linksboven in onze webshop naast de supermarktaanbiedingen ook onze heerlijke regionale versaanbiedingen.


Wist u dat Vershuys.com élke week haar prijzen van alle supermarktproducten exact gelijk zet aan de PLUS supermarkt? Bij Vershuys.com koopt u tegen dezelfde aantrekkelijke supermarktprijzen dus. Bovendien heeft u bij Vershuys.com dezelfde aantrekkelijke aanbiedingen als bij PLUS supermarkt.

 
     
Aanbiedingen
 
Van zo 6-10 t/m zo 13-10 o.a. met
Van
Voor

Passie voor Vis palingfilet
REGIO VAN DE SMAAK TOPPER!

€5,25
€4,50

Hendriks kipdijlapjes ketjap gemarineerd 350 gr
Van 24Kitchen: REGIO VAN DE SMAAK TOPPER!

€3,05
€2,65

De 7de Hemel Zonnestraal Bier 33 cl
Internationaal erkend nu met IPA Gold award uit het regionale Sevenum!

€1,98
€1,60

Broekmans Patisserie Streekpakket 3-streektoppers
Met o.a. Raspberry Maxx en meer ... REGIO VAN DE SMAAK TOPPER!

€13,95
€10,25

Van Enckevort Aardbeien 400 gr
REGIO VAN DE SMAAK TOPPER!

€2,99
€2,25

Canisius Appelstroop blik 400 gr
De enige échte! REGIO VAN DE SMAAK TOPPER!

€1,35
€1,00
 
  Footer  
 

Benders
Vershuys BV

Over Vershuys.com
Contact
Registreren
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
*Nieuw*
Groenten
Fruit
Brood & gebak
Kaas & broodbeleg
Zuivel & ijs
Vlees, vis & vega
Dranken & sappen
Eetgemak
Boodschappen & Zo
Cadeaus & Zo
Diensten
Streekmarkt

Met gemak koken
Menuservice

Vershuys voor bedrijven
Vershuys werkfruit
Lunches en events
Boodschappendienst op het werk

Vershuys voor scholen
SchoolGruiten
EU-SchoolFruit

 
 

Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?

Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"
Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.