Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk alle nieuwsbrieven online

Vershuys.com

Editie November
25 september 2013
     
 

Genieten van eigen Regio

Beste boodschappen- en versliefhebbers,

U heeft weer even geleden de laatste nieuwsbrief ontvangen. Reden daarvoor is dat wij onze nieuwsbriefmodule aan het vernieuwen zijn, waarmee we u nog gerichter en gemakkelijker op de hoogte kunnen brengen van interessant food-nieuws. Deze is binnen 2 weken gereed.

Ontvangt u trouwens even geen nieuwsbrief van ons, dan weet u evengoed zeker dat élke week op maandagmorgen u weer kunt profiteren van nieuwe interessante Vershuys.com week-aanbiedingen, aangevuld met de belangrijke PLUS-supermarkt-aanbiedingen van die week. Dat is dus extra voordelig boodschappen doen! Bovendien blijft u dagelijks uitstekend op de hoogte van nieuwe producten, wanneer u onze Twitter en Facebook kanalen volgt.

Mogen wij u komend weekend op zaterdag of zondag verwelkomen op het Weekend van de Smaak op het voormalige Floriadeterrein. Dit wordt écht het leukste (gezins)uitje van Limburg en Brabant voor het najaar.

Mis het niet en geniet vol van eigen regio komend weekend.
Wij verwelkomen u graag.

Team Vershuys.com

PS Maandkado aug-sept
Alle trouwe bestellers die in de maanden augustus en september weer minimaal drie keer besteld hebben, krijgen van ons een fles Juulz+ mosterd dressing kado. Wij gaan deze begin oktober uitleveren!


 
     
     
 

MIS DIT NIET Weekend van de Smaak...

Komend weekend zaterdag 28 en zondag 29 september op het voormalige Floriadeterrein, nu Venlo GreenPark, mag u niet missen. Het Weekend van de Smaak, het hoogtepunt voor Regio Venlo, Hoofdstad van de Smaak 2013.

U heeft GRATIS toegang tusssen 11:00 en 18:00 uur en dan kunt u genieten van de grootste Food- en belevingsmarkt in Villa Flora van Nederland met meer dan 180 regionale producenten.

Bovendien zijn er vele overige activiteiten en speciale activiteiten voor kinderen georganiseerd. Vershuys.com heet u tevens van harte welkom op haar 100 m2 Proefplein in Villa Flora.

De verwachting is dat tienduizend mensen dit evenement zullen bezoeken. Geniet u met ons mee op ongedwongen wijze van het veelzijdige thema smaak?

 
     
     
 

NIEUW Boodschappen afhalen in de regio

Misschien heeft u het nog niet gezien op Vershuys.com in uw bezorgopties, maar op diverse punten in de regio kunt u reeds uw boodschappen afhalen binnen ruime tijdsvensters.

U hoeft dus helaal niet thuis te zijn om toch heerlijk tijd te besparen en de boodschappen topvers online te doen. Lees in deze brochure hoe afhalen op deze Beter-eten-afhaalpunten™ eenvoudig werkt.Zou u ons in uw omgeving, een voor u, perfect afhaalpunt willen tippen, laat het ons graag weten op info@vershuys.com.

 
     
     
 

ALTIJD PLUS-prijzen en -aanbiedingen!

Wist u dat Vershuys.com élke week haar prijzen van alle supermarktproducten exact gelijk zet aan de PLUS supermarkt. Bovendien koopt u bij Vershuys.com dezelfde aantrekkelijke aanbiedingen als bij PLUS supermarkt.

Vershuys.com vult de dagelijkse boodschappen aan met mooie week-versaanbiedingen en voordelige versprijzen direct van de versspecialist.
Dat is dus extra online voordeel!U vindt elke week alle week-aanbiedingen direct linksboven in onze webshop op Vershuys.com.

 
     
     
 

NIEUW statiegeld en coupons staan voor u klaar

We blijven Vershuys.com ontwikkelen op uw wens. Sinds één week worden statiegeld- en versgarantievergoedingen automatisch voor u klaargezet als kortingsbedrag in de derde stap van betalen. Zo mist u geen enkele korting.

In uw overzicht ziet u direct de korting en welke producten het betrof. Zie hieronder een voorbeeld.

Zo hoeft u geen e-mails meer op te zoeken met kortingscodes en deze apart in te voeren. Dat is wéér tijd besparen met online ...

U krijgt trouwens evengoed van ons een bevestiging per e-mail dat uw coupon is klaargezet in uw Vershuys.com-betaalmodule.

 
     
     
 

Meer dan 600 Groene Kruis leden te Weert

Het Gezond & Wel Event van het Groene Kruis in Weert werd afgelopen weekend zeer goed bezocht. Vershuys.com deelde meer dan 600 heerlijk vers geplukte Elstar appeltjes uit van fruitbedrijf Hoeymakers/Van Enckevort uit Sevenum aan de bezoekers.

Er was veel interesse voor de Vershuys.com Boodschappenservice met extra voordeel voor Groene Kruis Leden. Binnenkort opent Vershuys.com ook de boven genoemde Vershuys.com Beter-eten-afhaalpunten in diverse zorgcomplexen van De Zorggroep.

In Weert kunnen alle postcodes van 6001 t/m 6006 boodschappen laten bezorgen en afhalen via Vershuys.com.

 
     
Aanbiedingen
 
Van zo 22-9 t/m zo 29-9 o.a. met
Van
Voor

Nieuwe oogst aardappelen 1 kg
proef de heerlijke nieuwe oogst van Verstegen

€1,69
€0,99

Kropsla per stuk
maak een frisse salade in een handomdraai

€0,99
€0,70

Geertsen worst varkensgehakt 500 gr
voor de kenners de lekkerste braadworst uit de regio!

€3,11
€2,59

Heineken pils krat-24*0,3 l incl. statie
ook voor de diepste aanbiedingen: gewoon Vershuys

€17,29
€13,79

Aviko aardappelschotel Zwitsers
een heerlijk Europees uitstapje met Aviko!

2 stuks
€2,59

Pepsi cola regular 1,5 l
voor de Pepsi liefhebbers ...

€1,66
€1,25
 
  Footer  
 

Benders
Vershuys BV

Over Vershuys.com
Contact
Registreren
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
*Nieuw*
Groenten
Fruit
Brood & gebak
Kaas & broodbeleg
Zuivel & ijs
Vlees, vis & vega
Dranken & sappen
Eetgemak
Boodschappen & Zo
Cadeaus & Zo
Diensten
Streekmarkt

Met gemak koken
Menuservice

Vershuys voor bedrijven
Vershuys werkfruit
Lunches en events
Boodschappendienst op het werk

Vershuys voor scholen
SchoolGruiten
EU-SchoolFruit

 
 

Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?

Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"
Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.