Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk alle nieuwsbrieven online

Vershuys.com

Editie November
5 juni 2013
     
 

Nooit misgrijpen, beter BBQen in 1-klik!

Beste boodschappen- en versliefhebbers,

Eindelijk goed weer voor het weekend! Is de zomer nu definitief op komst ...?
Wat er ook gebeurt, de BBQ staat buiten. Wist u trouwens dat Vershuys.com het ruimste en het scherpst geprijsde online vlees BBQ-assortiment heeft van alle online foodmarkten?

Maar het grootste voordeel is toch wel, dat u gegarandeerd het vlees van uw keuze thuis bezorgd krijgt. Lege schappen of net misgrijpen is bij een Vershuys.com-bestelling onmogelijk! Als u uw BBQ-assortiment VOOR 11:00 uur 's morgens bestelt, heeft u de volgende dag álles in huis om heerlijk buiten te koken. Vershuys.com heeft voor u een extra ruim assortiment aan prachtige steaks en porc toegevoegd. U kunt zo een écht smaakfeest maken van uw BBQ. Zie ook onze tweets voor goede BBQ-tips en beste steak BBQ-tips.

Als laatste willen u verleiden onze NIEUWE Jack Keulen 1 ster Beter leven vleeswaren van het Limburgs Krulvarken te proberen. U proeft direct de hoge kwaliteit en de ambacht van keurslager Jack Keulen. Een TOPPER die u absoluut niet mag missen is de Jack Keulen gebakken spek. U weet niet wat u proeft. Ook heerlijk op feestjes en partijen.

Volgende week kunt u honderden BBQ-artikelen inclusief sauzen, stokbrood, salades etc. vanuit één overzichtelijke BBQ-categorie bestellen! Dat is nóg meer BBQ-gemak in één klik!

Geniet van uw BBQ én écht eten!

Team Vershuys.com

PS Maandkado mei-juni
U spaart automatisch mee voor zachte handdoeken/badlakens per € 200,- besteding!


 
     
     
 

Jack Keulen ambachtelijke vleeswaren met één ster

Deze vleeswaren moet u geproefd hebben. De nieuwe ambachtelijke één ster vleeswaren van keurslager Jack Keulen zijn vervaardigd van het Krulvarken, gefokt in Limburg. Deze varkens leven niet in een stalen kooi maar in een wroetstal met volop frisse lucht en veel daglicht. Het lijf van een krulvarken is gevuld met
gezonde granen van Limburgse agrariërs.

Proef diverse varianten zoals: Limburgse boerenpastei, gebakken spek, hamworst, snijworst, cervelaat, slagersachterham en meer.

Sterrensysteem Beter Leven.
Krulvarkens worden op een diervriendelijke en duurzame wijze gehouden. Deze vleeswaren voldoen volledig aan het sterrensysteem van Beter Leven en hebben een extra ster.

Wij wensen u alvast smakelijk en béter eten.

 
     
     
 

Problemen met iDeal-betalingen?

De laatste tijd - gisteren helaas ook weer - hebben de Nederlandse banken steeds meer problemen met mislukte iDeal-betalingen op het web. Wanneer u hier ook vaker last van heeft, biedt Vershuys.com u hier een goed alternatief voor:

Met een incassobetaling betaalt u gemakkelijk zonder uw bankreader nodig te hebben en zonder tussenkomst van iDeal. Extra voordeel: wij schrijven automatisch pas ca. 3 dagen ná uw boodschappenbestelling uw bestelbedrag af van uw rekening. Vul dan dit incassoformulier digitaal in en u bestelt direct zo gemakkelijk uw boodschappen langs het voetbalveld, in de trein of op vakantie. Dus géén iDeal-betalingen meer die soms 'mislukken', terwijl u toch uw boodschappen 'echt moet' hebben voor morgen ...


U vindt overigens onder Mijn Vershuys > Historie al uw facturen. Reeds betaalde facturen hebben de extra melding voldaan. En u kunt hier snel ook 'herbestellen' of uw Boodschappenlijstjes opbouwen vanuit eerdere bestellingen.

Lekker gemakkelijk toch?

 
     
     
 

Vanaf as zaterdag badtextiel bestellen ...

Van zondag 5 mei (week 19) t/m zaterdag 13 juli (week 28) spaart u bij elke besteding op Vershuys.com automatisch voor zelf uit te kiezen zachte handdoeken/badlakens. Het badtextiel bestaat uit drie verschillende kleuren: roomwit, antraciet grijs en petrol.

Per € 200,- besteding op Vershuys.com van week 19 tot en met 28 heeft u recht op één douchelaken van 70x140 cm of twee badhanddoeken van 50x100 cm.

Vanaf zaterdag 8 juni as kunt u automatisch op Vershuys.com het badtextiel bestellen in uw kleur met een bijbetaling van slechts € 2,49. Eventueel extra washandjes kunt u bijkopen voor € 3,99 per set van 4 washandjes (16 x 21 cm).

Wij controleren bij de bestelling altijd of het door u bestelde aantal overeenkomt met de totale besteding die u heeft gedaan op Vershuys.com in week 19 tot en met 28.

Spaart u met ons mee tot 13 juli?

 
     
Aanbiedingen
 
Van zo 2-6 t/m zo 9-6 o.a. met
Van
Voor

Van Enckevort Aardbeien 400 gr
Lekkerste aardbeien van onze eigen regionale telers.

€2,99
€2,50

Witlof Zuid-NL 500 gr
Heerlijk in een frisse BBQ salade!

€0,89
€0,65

Hendriks Kipsaté huisgemaakt 4 st
Proef het ambachtelijke verschil ...

€4,49
€3,60

Blauwe bessen vruchtensaus - Blue Berry Hill
Lekker en gezond met yoghurt en ijs!

€4,19
€2,99

Bavaria pils pijpje krat-12 (incl statie)
Het bekende Brabantse bier voor de echte liefhebber!

€7,44
3voor2

Beemster jong belegen gesneden 175 gr
Gewoon het béste kaasmerk van Nederland.

€2,28
€1,79
 
  Footer  
 

Benders
Vershuys BV

Over Vershuys.com
Contact
Registreren
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
*Nieuw*
Groenten
Fruit
Brood & gebak
Kaas & broodbeleg
Zuivel & ijs
Vlees & vis
Dranken & sappen
Eetgemak
Boodschappen & Zo
Cadeaus & Zo
Diensten
Streekmarkt

Met gemak koken
Menuservice

Vershuys voor bedrijven
Vershuys werkfruit
Lunches en events
Boodschappendienst op het werk

Vershuys voor scholen
SchoolGruiten
EU-SchoolFruit

 
 

Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?

Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"
Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.