Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk alle nieuwsbrieven online

Vershuys.com

Editie November
19 maart 2013
     
 

Pasen in aantocht ...

Beste boodschappen- en versliefhebbers,

Nog twee weken en dan kunnen we weer samen met de familie genieten van een lang weekend Pasen. We hebben ons best gedaan reeds vroeg voor u allerlei lekkere paasproducten op te nemen. De typische paasproducten vindt u onder de speciale shopcategorie Pasen. Alle aanvullende producten vindt u gewoon onder de bijbehorende shopcategorieën. Bestel uw chocolade eitjes op tijd, want OP=OP.

Mocht u een weekend weg gaan in Noord-Limburg dan bezorgen wij ook graag de boodschappen heerlijk vers op uw vakantieplek. We hebben in deze nieuwsbrief diverse nieuwsfeitjes, maar we zijn er trots op dat we nu ook de kinderopvangcentra van PLUIM tot onze vaste klant mogen rekenen. We maken ook graag voor uw bedrijf het onderscheid met verse, regionale producten inclusief de dagelijkse boodschappen op de zaak bezorgd, zonder dat u ook maar iets meer betaalt dan in uw supermarkt.

Verder hopen we u of uw sportieve vrienden weer te morgen begroeten op de Venloop in Venlo. Plus Benders en Vershuys zorgen bij de finish wederom voor een gezonde en warme ontvangst met een héérlijke Faitrade banaan, een sportief watertje én een verrassing in samenwerking met 'Smood', het nieuwe gezonde fingerfood.

Graag tot ziens op vershuys.com,

Team Vershuys

PS Maandkado maart
Spaart u weer mee met drie bestellingen voor ons nieuwe maandkado maart?


 
     
     
 

Horeca Beurs voor Professionals 18-20 maart

Morgen is alweer de laatste dag op het Horeca Evenement van het jaar voor het Zuiden van Nederland in de Evenementenhal te Venray. U kunt ons bezoeken op stand 183 bij het Gastronomisch Plein. Diverse topkoks koken met de lekkerste Vershuys.com bronverse producten, waaronder: de allereerste oranje paprika uit de kassen van Kwekerij Hermans-Walter te Sevenum, de aardbeien van Van Enckevort uit Kronenberg en de heerlijke gerookte paling van Passie voor Vis uit Sevenum.

Bedrijven en instellingen kunnen ons morgen nog bezoeken van 11:00 tot 18:00 uur en vanavond tot 21:00 uur. Graag tot ziens in Venray!

 
     
     
 

Gezond alternatief voor u: Smood fingerfood

Voor alle avondsnoepers, mensen die willen afvallen óf optimaal willen sporten. En vooral voor alle mensen die van gezonde producten houden, is er nu een prachtig gezond alternatief in aantocht, binnen enkele dagen ook te bestellen op Vershuys.com: Smood Fingerfood.Een geweldige foodinnovatie, gemaakt door diverse bedrijven uit de regio waaronder Dinnissen Process Technology, Horst: zie hier een prachtig filmpje over Smood in Koplopers L1, enige tijd geleden. Nu kunt u Smood écht bestellen en proeven.

Smood is beschikbaar in zoete en hartige smaken en bevat puur verse producten die houdbaar zijn gemaakt, zonder enige toevoeging van suiker, zout of vet. Puur natuur met veel gezonde vitaminen dus; het perfecte gezonde tussendoortje. Ook ideaal voor sportverenigingen, kantines en gezinnen met kinderen. Bovendien lekker in yoghurt, melk of salades.

 
     
     
 

Streekproducenten zetten schouders onder Trio van de Smaak

De kookstudio boven de PLUS-supermarkt van Benders barstte afgelopen dinsdagavond tijdens een voorlichtingsavond voor streekproducenten uit haar voegen.

De opkomst was met tachtig belangstellenden onverwachts groot. Naast een vijftigtal kleine producenten waren diverse PLUS-ondernemers en een afvaardiging van de PLUS-directie aanwezig.

Met het initiatief 'Trio van de Smaak' willen acht Limburgse PLUSsupermarkten en Vershuys.com Limburgse streekproducten een gezond verdienmodel bieden. Lees hier meer over: Supermarktondernemers en Vershuys.com zetten deur open voor streekproducenten.

 
     
     
 

Regioshoppen op streekmarkt Vershuys.com

Vershuys.com stond en staat naast de dagelijkse boodschappen altijd voor de lekkerste bronverse producten uit eigen regio. Samen met onze streek- en versproducenten willen we meer dan 1.500 online bestelbare, regionale producten nog eenvoudiger voor u vindbaar maken.

De komende weken zult u zien dat de nieuw opgenomen 'Streekmarkt'-categorie gevuld wordt met al onze streek- en versproducenten. De eerste test is geslaagd: u vindt Passie voor Vis als kenmerkende streekleverancier binnen de regio Horst-Venray. Uiteraard vindt u evengoed de producten van Passie voor Vis in de vertrouwde Vlees & Vis-categorie.Mocht u binnen uw regio nog enkele toppers van streekproducenten hebben, geef ze aan ons door op info@vershuys.com en wie weet wordt ook het streekproduct uit uw regio straks thuis online bezorgd.

 
     
     
 

Vershuys levert kinderopvang PLUIM

Vershuys is trots dat steeds meer kinderopvangcentra kiezen voor de bronverse kwaliteit, de voordelige prijs -gelijk aan de super- en betrouwbare, stipte en gekoelde bezorgmogelijkheden van Vershuys.com. We hebben de laatste 2 weken wederom bijna 40 opvanglocaties van Pluim verwelkomd.

De Pluim-locaties kunnen met Vershuys.com hun voedingsbeleid over de seizoenen programmeren, zodat elke locatie altijd over dezelfde gezonde producten voor kinderen en leidsters beschikt, bezorgd op de tijdstippen die hen schikken.

 
     
Aanbiedingen
 
Van ma 18-3 t/m zo 24-3 o.a. met
Van
Voor

Speklappen met zwoerd 500 gr
Van onze slager Geertsen, heerlijk ouderwets in de pan.

€5,39
€4,65

Almhof mousse chocolade 200 gr
Het natuurlijke genieten van Almhof zuivel.

2 stuks
€1,59

GIJS aardappelchips zeezout 100 gr
Proef het verschil van echte boerderijchips ...

€1,49
€0,99

Gourmetschaal 4-6 personen 1000 gr
Het lekkerste gourmet van onze eigen slager Geertsen!

€16,79
€11,98

PLUS huiswijn Rheinhessen 1 l
Uit een van de beste wijngebieden van Duitsland.

€3,99
€3,49
 
  Footer  
 

Benders
Vershuys BV

Over Vershuys.com
Contact
Registreren
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
*Nieuw*
Groenten
Fruit
Brood & gebak
Kaas & broodbeleg
Zuivel & ijs
Vlees & vis
Dranken & sappen
Eetgemak
Boodschappen & Zo
Cadeaus & Zo
Diensten
Streekmarkt

Met gemak koken
Menuservice

Vershuys voor bedrijven
Vershuys werkfruit
Lunches en events
Boodschappendienst op het werk

Vershuys voor scholen
SchoolGruiten
EU-SchoolFruit

 
 

Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?

Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"
Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.