Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk alle nieuwsbrieven online

Vershuys.com

Editie November
5 maart 2013
     
 

Streekproducenten voorop ...

Beste boodschappen- en versliefhebbers,

We zijn druk bezig zoveel mogelijk streekproducten en versspecialisten uit de regio een nieuw podium te geven voor hun prachtige producten. Internet zet sterk door en is het nieuwe gemak voor veel gezinnen voor de dagelijkse boodschappen mét het voordeel van directe toegang tot mooie en bronverse regionale producten. Toch is de supermarkt nu nog steeds het grootste kanaal waar de consument koopt. Daarom wordt bij acht PLUS-supermarkten in Oost-Brabant en Noord-Limburg een speciaal podium ingericht waarop in 2013 onze mooiste streekproducten voor u volop in de picture staan.

De foto bovenaan de nieuwsbrief is van het Livar-varken bij de Abdij van Lilbosch te Echt, het zogenaamde Limburgs kloostervarken, ook een erkend streekproduct. Wij waren gisteren op bezoek bij Livar waar we een geweldige presentatie en proeverij door een van de eigenaren mochten ervaren: Frans de Rond. We hebben daarna van de overheerlijke Livar-producten geproefd. Ons advies: vraag in de horeca naar Livar en u weet niet wat u proeft ... u wilt toch ook pure smaak op uw bord? We zijn nu samen aan het kijken hoe we Livar-producten ook via Vershuys.com kunnen aanbieden.

Allemaal mooie initiatieven waar u als vers- en regioliefhebber volgens ons blij van zult worden.

Dus heerlijke nieuwe producten de komende tijd, en nu het eerste lentezonnetje doorbreekt, gaan we ons weer voorbereiden op Pasen. De eerste paasproducten van Patisserie Broekmans, kunt u daarom nu al vinden.

Met verse groet,

Team Vershuys


PS Maandkado maart
Spaart u weer mee met drie bestellingen voor ons nieuwe maandkado maart?


 
     
     
 

Trio van de Smaak: Streekproducenten voorop ...

Komende dinsdagavond 12 maart organiseert Vershuys.com samen met PLUS Benders en 8 Noord-Limburgse en Oost-Brabantse PLUS-supermarkten een avond waar streekproducenten, die zich nog niet aangesloten hebben bij Vershuys.com of streekproducenten die graag toegang willen krijgen tot nieuwe consumenten via de grootste Oost-Brabantse en Noord-Limburgse PLUS-supermarkten, zich kunnen aansluiten bij ons Trio van de Smaak initiatief.

Doelstelling van Trio van de Smaak is dat Noord-Limburg in en vooral na 2013 op de kaart wordt gezet als 'regio van de smaak' met kennis van en toegang tot al onze bijzondere streek- en regionale producten voor consument, horeca en bedrijfsleven.

Kent u nog een onderscheidende streekproducent, tip haar of hem dan gerust op deze inschrijvingslink voor de 12de maart: www.vershuys.com/triovandesmaak

 

 
     
     
 

Mist u producten of groothandelsverpakkingen?

Vershuys is er niet alleen voor de consument, maar juist ook voor de horeca, MKB, keukens en restaurants, die dagverse en regionale producten en een betrouwbare en betaalbare bezorging belangrijk vinden. Zo vindt u bijvoorbeeld ook servetten, Hollandia Slagroom en Knorr visbouillon in grootverpakking en nog veel meer op onze website.

Heeft u iets extra's nodig in uw keuken in groothandelsverpakking, laat het ons weten via e-mail op info@vershuys.com en wij zorgen dat u weer verder kunt met de lekkerste maaltijden maken ...

 
     
Aanbiedingen
 
Van ma 4-3 t/m zo 10-3 o.a. met
Van
Voor

Roomchocolade paasnestjes 12 st
De lekkerste van Patisserie Broekmans.

€4,95
€4,25

Heerlijk malse biefstuk 400 gr
Een van de lekkerste delen van het rund.

€8,74
€5,99

Diverse Haribo uitdeelzakken 350 gr
Zo nu en dan even de kidz verwennen ...

€2,49
€1,99

PLUS Baguettes pak 2 st
Lekker zelf vers af te bakken.

€0,90
€0,79

GIJS rookworst fijn 280 gr
De lekkerste rookworst uit de Veluwe.

€2,99
€2,24
 
  Footer  
 

Benders
Vershuys BV

Over Vershuys.com
Contact
Registreren
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
*Nieuw*
Groenten
Fruit
Brood & gebak
Kaas & broodbeleg
Zuivel & ijs
Vlees & vis
Dranken & sappen
Eetgemak
Boodschappen & Zo
Cadeaus & Zo
Diensten

Met gemak koken
Menuservice

Vershuys voor bedrijven
Vershuys werkfruit
Lunches en events
Boodschappendienst op het werk

Vershuys voor scholen
SchoolGruiten
EU-SchoolFruit

 
 

Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?

Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"
Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.