Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk alle nieuwsbrieven online

Vershuys.com

Editie November
28 februari 2013
     
 

Duurzaam voedsel steeds populairder

Beste boodschappen- en versliefhebbers,

Terwijl het ene na het andere voedselschandaal over ons heen rolt, blijkt uit recent onderzoek van het ministerie van Economische Zaken dat Nederlanders steeds meer rekening houden met duurzaam voedsel. Verrassend, maar niet gek dat deze twee berichten op hetzelfde moment komen: we zijn schijnbaar op zoek naar eerlijk eten met kenmerken van vertrouwen, deugdelijkheid, ambacht en producten die échte smaak hebben en herkend worden door zelfs onze grootmoeders als écht eten.

Samen met diverse partners, waaronder De Zorggroep, Regioproduct.nl, PLUS supermarkten, Citaverde College, Fontys, Munckhof Groep, Rabobank Horst Venray en Saturn hebben we een procesaanpak geïntroduceerd genoemd 'Trio van de Smaak', waarmee Noord-Limburg ook blijvend na 2013 - 2013 is het jaar van Regio Venlo Hoofdstad van de Smaak zoals u weet - op de kaart wordt gezet als 'regio van de smaak' met kennis en toegang tot al onze mooie en bijzondere streek- en regionale producten. U zult hier de komende weken veel van gaan merken omdat we het aantal streekproducten dat u kunt bestellen op Vershuys.com, nog sterker willen gaan uitbreiden met zo'n 250-400 extra producten. Allen gemakkelijk vindbaar onder een nieuwe shopcategorie 'Streek'.

Helpt u ons mee? En pakt u de handschoen mee op? Hoe belangrijk vindt u het eigenlijk dat tijdens productie en verwerking van uw eten, meer rekening wordt gehouden met milieu, lokale economie, dierenwelzijn en sociale aspecten dan wettelijk verplicht is?

Laat uw ideeën en mooie lokale producten kennen via onze link op de homepage! of op Vershuys Twitter of Facebook.

Met verse groet,

Team Vershuys


PS Maandkado februari
Spaart u weer mee met drie bestellingen voor ons nieuwe maandkado februari?


 
     
     
 

Hoofdstad van de Smaak: Gilde Streekrestaurants kookt met ...

We gaan u de komende maanden op de hoogte houden van diverse leuke activiteiten en gebeurtenissen in het kader van Regio Venlo Hoofdstad van de Smaak. Vandaag introduceerden acht Gilde Streekrestaurants in Restaurant Sjef te Arcen het zogenaamde kookschrift met heerlijke streekgerechten erin door de chef koks zelf samengesteld. We mochten vanmorgen in Arcen al wat voorproeven ... waanzinnig lekker met allemaal lokale ingrediënten en streekproducten.

Gasten die een gerecht bestellen bij het Gilde - o.a. Herberg de Morgenstond, Griendtsveen, Restaurant & Pannenkoekenhuis de Hoijse Hoeve, Someren, Restaurant 't Pelgrimshuis, Smakt, Veerhuys Tante Jet, Blitterswijck, Streekrestaurant D'n Bonte Wever, Nistelrode, Hotel & Brasserie De Zwaan, Venray, Restaurant & Pannenkoekenhuis De Dorpsherberg - ontvangen het recept op papier zodat dit bewaard kan worden in het kookschrift van het Gilde Streekrestaurant. Dit kookschrift kunt u gebruiken als inspiratiebron als thuiskok.

Het Gilde van Streekrestaurants heeft zicht aangesloten als partner bij het initiatief Trio van de Smaak zoals boven genoemd. Wilt u goed en eerlijk eten met gastvrijheid en echte streekgerechten, bezoek dan zeker een van bovenstaande streekrestaurants. 
     
     
 

Friso en Nutrilon 1,2,3 nauwelijks leverbaar

Wij vinden het erg vervelend, maar door grote inkopen in de exporthandel door Aziaten - ja ook hier gaat het weer om (niet)voedselveiligheid in Azië van zuigelingproducten - kunnen de Nederlandse leveranciers nauwelijks Friso en Nutrilon Melkpoeder Standaard 1,2,3 leveren. Excuses wanneer u hier last van krijgt in uw bestelling en Vershuys.com niet kan uitleveren. Wij vinden dit erg vervelend, maar zoekt u aub naar alternatieven. Er is bijvoorbeeld ook kant-en-klare melk Friso en Nutrilon beschikbaar.

Wij houden u op de hoogte van de beschikbaarheid.

 
     
Aanbiedingen
 
Van ma 25-2 t/m zo 3-3 o.a. met
Van
Voor

Saucijzen half om half 200 gr
Handgedraaid door onze slager Geertsen.

€1,75
€1,36

Broccoli per stuk ca. 350 gr
De groente met veel vitaminen en ijzer.

€0,99
€0,69

Rode kool per stuk ca. 1,6 kg
Nog even een heerlijke wintergroente.

€1,69
€1,09

Boursin roomkaas kruiden 150 gr
Het lekker en bekende stukje roomkaas.

€1,97
€1,79

Uniform / carnavalspak stomen
LAATSTE WEEK: gestoomd voor volgend jaar!

€18,00
€16,00
 
  Footer  
 

Benders
Vershuys BV

Over Vershuys.com
Contact
Registreren
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
*Nieuw*
Groenten
Fruit
Brood & gebak
Kaas & broodbeleg
Zuivel & ijs
Vlees & vis
Dranken & sappen
Eetgemak
Boodschappen & Zo
Cadeaus & Zo
Diensten

Met gemak koken
Menuservice

Vershuys voor bedrijven
Vershuys werkfruit
Lunches en events
Boodschappendienst op het werk

Vershuys voor scholen
SchoolGruiten
EU-SchoolFruit

 
 

Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?

Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"
Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.