Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk alle nieuwsbrieven online

Vershuys.com

Editie November
12 februari 2013
     
 

Nu ook stomen en wassen in één klik

Beste boodschappen- en versliefhebbers,

We zijn er trots op als eerste online boodschappenaanbieder in Nederland nu ook stoom- en wasserijservice te kunnen aanbieden. Wij doen dit met Limburgs bekende stomerij en wasserij Marnita te Venlo.

Wanneer u nu uw wekelijkse boodschappen bestelt, kunt u ook direct kiezen voor enkele kledingstukken mee te stomen of te wassen. Onze versagenten nemen uw kleding of vuile was mee en bij de volgende keer bestellen krijgt u de was of te stomen kledingstukken, strak gestreken, gestoomd en gewassen retour.
Profiteer nu extra met carnaval: u krijgt op uw te stomen carnavalspak 11% korting, zie onze aanbiedingen.

Verder hebben we weer vele prachtige versaanbiedingen voor u en leggen wij u graag uit waarom onze versagenten wellicht ook bij u afgelopen weken niet allemaal in het tijdsvenster reden ...

Met verse groet,

Team Vershuys


PS Maandkado januari
Spaar weer mee met minimaal 3 bestellingen voor het maandkado januari!


 
     
     
 

Het wel en wee van THT

Wij merken dat er veel onwetendheid is over THT en het minder bekende TGT. Producten met een TGT (Te Gebruiken Tot) moet u niet meer consumeren na de datum. Producten met een THT (Te Houden Tot) mag u nog best consumeren na de datum.

De THT-datum is verplicht op bijna alle levensmiddelen. Deze datum geeft aan tot wanneer de fabrikant de kwaliteit van het eten kan waarborgen. Het is dus een soort garantie, net als de garantie die je op een wasmachine krijgt. Maar net als bij een wasmachine geldt: bij een verlopen garantie hoef je het product nog niet weg te gooien. Koffie verliest wellicht een beetje aroma, maar is nog prima te gebruiken als de THT-datum verlopen is.

Vers gesneden vleeswaren
"Vershuys vleeswaren hebben maar 3-5 dagen THT", horen wij wel eens. Dat is juist: Vershuys vleeswaren worden nog steeds DAGvers en ambachtelijk gesneden door onze slagerij Benders. Dat betekent dat ze wettelijk verplicht een kortere THT meekrijgen dan wanneer vleeswaren machinaal en met extra gas voorverpakt in de supermarkt liggen. Vergelijk het met de THT die u bij de slager meekrijgt.

Dus of u kunt uw vleeswaren direct invriezen voor gebruik of u proeft dat ook na verstreken THT uw vlees nog uitstekend te eten is tot uw volgende Vershuys bestelling, mits goed gekoeld ... immers u mag erop vertrouwen dat Vershuys enkel werkt met beste en DAGverse vleeskwaliteit en hoogste hygiëne codes.

Verse zuivel
Ook hier geldt: proef uw zuivel eerst voordat u het weggooit. THT staat zo sterk afgesteld dat het helaas voedselverspilling voor 'de onwetende consument' in de hand werkt. Bij goede koeling is uw zuivel zeker nog 2 dagen na THT goed eetbaar.

 
     
     
 

Was onze versagent te laat bij u?

Wellicht heeft u afgelopen weken ervaren dat onze Versagent(e) buiten het tijdsvenster bij u de boodschappen afleverde. Te laat dus. Onze excuses hiervoor als dat ook bij u het geval is geweest. We groeien op dit moment zo hard dat we veel nieuwe en beginnende versagenten in training hebben. We merken dat er een periode nodig is van gewenning van 1 tot 2 weken voordat een beginnende versagent precies op de 'standaard Vershuys-tijdsplanning' kan rijden.

Wij hebben hiervan geleerd en gaan beginnende agenten vanaf nu meer tijd geven voor hun routes. Bedankt voor uw begrip de afgelopen weken.

 
     
     
 

NOG NIET ONTVANGEN Boodschappenpakket?

De boodschappenpakketten als maandkado voor december waren zo'n succes dat er veel meer vraag was dan dat wij pakketten hadden. Heeft u er nog geen ontvangen? Niet getreurd, vanaf komende woensdag hebben we de nieuwe pakketten weer binnen en starten we nieuwe uitleveringen.

U komt gegarandeerd aan de beurt. Bedankt voor uw geduld.

 
     
Aanbiedingen
 
O.a. met
Van
Voor

Kip kerrie van eigen keuken 500 gr
Kant en klaar uit eigen keuken van onze poelier.

€5,38
€3,99

Uniform / carnavalspak stomen
Uw 'pekske' optimaal gestoomd voor volgend jaar!

€18,00
€16,00

Tartaar schaal 4 stuks 400 gr
Enkel van beste magere rundvlees van onze slager!

€4,54
€3,79

Lonka caramel balletjes zak 180 gr
Moet u geproefd hebben, te lekker eigenlijk!

€1,39
€0,99

Aviko oma's smulfriet zak 750 gr
Lekkerste friet ambachtelijk gesneden van ... oma.

€1,34
€1,19
     
 
  Footer  
 

Benders
Vershuys BV

Over Vershuys.com
Contact
Registreren
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
*Nieuw*
Groenten
Fruit
Brood & gebak
Kaas & broodbeleg
Zuivel & ijs
Vlees & vis
Dranken & sappen
Eetgemak
Boodschappen & Zo
Cadeaus & Zo
Diensten

Met gemak koken
Menuservice

Vershuys voor bedrijven
Vershuys werkfruit
Lunches en events
Boodschappendienst op het werk

Vershuys voor scholen
SchoolGruiten
EU-SchoolFruit

 
 

Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?

Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"
Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden.