Deze Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk hier de online versie

Vershuys
Editie November
4 augustus 2011

Beste versliefhebber,

Ondanks het enthousiasme waarmee Vershuys haar activiteiten heeft uitgevoerd de afgelopen 1,5 jaar en uw rotsvaste vertrouwen in Vershuys, is Vershuys in financiële problemen geraakt.

Hoewel Vershuys uitstekend groeide – ook dankzij u als gewaardeerde klant –, kunnen op dit moment niet meer alle huidige aandeelhouders/eigenaren in dezelfde mate de benodigde financiële groei van het bedrijf bijbenen. Om de tekorten niet verder te laten oplopen, zijn de operationele activiteiten afgelopen maandag dan ook gestopt.
Het IT-bestelsysteem is voorlopig uitgezet om te voorkomen dat u als klant zou bestellen, terwijl er mogelijk niet geleverd zou kunnen worden, een beschermingsmaatregel dus.

Alle klanten die nog bestellingen hebben geplaatst voor de komende weken zullen uiteraard hun betaalde bedrag teruggestort krijgen. Uw vertrouwen in Vershuys en onze 100% versgarantie geldt ook gewoon in deze situatie.

Tegelijkertijd werkt het management nu aan een mogelijk vernieuwde start met extra hulp van financieel en strategisch krachtige aandeelhouders die de groei en de formule van Vershuys.com voor de toekomst wel kunnen garanderen. Hiermee spreken wij de hoop uit dat wij u binnen enkele weken weer mogen bedienen via Vershuys.com – zoals u inmiddels van ons gewend bent – en u mogen laten genieten van het gemak van de lekkerste boodschappen bij u thuis via een extra versterkt Vershuys.com.

Onze excuses voor de ontstane situatie en het mogelijke ongerief dat u hierdoor ervaart.

Wij houden u via de nieuwsbrief op de hoogte van onze vorderingen.
Op de toekomst!

Team Vershuys
Directie

Vershuys