Deze Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk hier de online versie

Vershuys home en Versboodschapen doen
Editie November
26 december 2010


Beste versliefhebber,


De VERStocht der tochten:
Kerstavond 2010!


We zijn er trots op dat, ondanks het strengste winterweer sinds tijden, we meer dan 500 klanten hebben weten te bedienen.

Bekijk hier rechts de alles vertellende VIDEO van de avond voor kerst van onze versagente Tilly en ontvang extra VOORDEEL met uw komende oud- en nieuw-bestelling!


Wat was het bar en boos op kerstavond, de voortekenen waren al niet goed op de dag voor kerst. Om 23:30 uur kerstavond hadden we op onze Vershuys.com supportdesk het sein 'brand meester' en werd onze laatste klant beleverd met de bestelde boodschappen. Een kleine bloemlezing:

de avond voor kerst verloren we reeds een van onze auto's door extreme gladheid, onze inpakteams hebben 's nachts doorgewerkt om de vertraging van de inklaring van verswaren van 4 uur enigszins goed te maken, de eerste versagenten belden 's morgen om 7:00 uur dat hun wagens eerst letterlijk uitgegraven moesten worden voordat ze aan de routes konden beginnen, om ca. 10:00 uur hadden we de eerste versagenten op weg naar u, weldra diverse telefoontjes van versagenten die met de bezorgwagens vastzaten en met de hulp van onze klanten en buurt telkens weer hun tocht voort konden zetten.

Een versagent zat tegen de avond zelfs muurvast in Broekhuizen in letterlijk een 'berg van sneeuw tot aan mijn ruitenwissers, meldde hij' en werd door boer met tractor na 1,5 uur 'bevrijd', we hebben routes om moeten gooien, bezorgbussen moeten vervangen, vele middagklanten moeten aangeven 'we komen, maar weten nog niet precies hoe laat en ja het wordt nog later'.
Er is zelfs een gezin geweest dat onze versagent tegemoet is komen rijden om toch niet veel later met een heerlijk versgourmet te kunnen starten met behulp van onze support-desk medewerkers ... wij begrepen uw ongerustheid en de vele telefoontjes ... maar uiteindelijk hadden we alle bestellingen, zoals het hoort vers bij u thuys!

BEDANKT, bedankt en nogmaals bedankt
Voor uw volle begrip voor de verlate leveringen, de bedankjes aan onze versagenten aan uw deur, tot warme chocolademelk en fooien toe.
Hoe dan ook, ook voor het nieuwe jaar mag u altijd weer rekenen op onze tijdige levering binnen de door ons gemelde tijdsvensters zoals het altijd is geweest afgelopen jaar. Bij extreem weer, al hopen we het zo niet meer mee te maken, zullen wij nog meer capaciteit inzetten. Vershuys.com. Op tijd. Altijd verser en niet duurder!

EXTRA bedankje namens ons
Wij sturen u graag deze extra Nieuwsjaars-tractatie toe, die u zo bij elkaar heeft voor u én uw familie, vrienden en bekenden:

Vul hier 5 juiste e-mailadressen van familie, vrienden of bekenden in. U en degene die u op het formulier heeft ingegeven, ontvangen dan een unieke GRATIS nieuwjaarskortingscode voor uw verse oliebollen en/of appelflappenbestelling t.w.v. van €3,50. De code is geldig tot en met aanstaande donderdag 30 december om 10:30 uur.

Op een gezonde en lekkere start van het nieuwe jaar!

Tot gauw,
Vershuysteam

Bekijk de video van de avond voor kerst van versagente Tilly
  Leuke links
Laatste versnieuwsbrieven
Vershuys Twitter
Vershuys Facebook
Vershuys Fotoboek

Tip een vriend
Stuur deze pagina gerust door naar degene die ook geïnteresseerd is in het lekkerste vers uit de eigen regio, thuis of op het werk.

Share |


  Ook deze nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf u hier in op deze nieuwsbrief of doe een eerste bestelling op Vershuys.com en schrijf u dan in.


           

Een vers nieuwjaar!

U vindt onder ons kerst- en nieuwjaarsassortiment ook heerlijk ouderwets oud- en nieuwpakketten van Patisserie Broekmans:
8 oliebollen, 4 appelbeignets en 1 pak grote wafels.

Oliebollen, wafels en appelbeignets
kunt u ook apart bestellen van onze ambachtelijke bakker Gommans.
U smult het nieuwe jaar in ....

Verder zijn onze lekkere verse gourmetschalen traditioneel in de aanbieding met kant-en-klaar salades van versboerderij De Veldweide, nieuwe Smaakgeheimen dressings en sauzen, kastanje champignons, courgettes, verse ananas en veel, veel meer lekker vers. Met natuurlijk de béste champagnes en prosecco's.
Echte nieuwjaarsaanraders!

Een gezond nieuwjaar!


Foto
Footer

Vershuys BV
Over Vershuys.com
Contact
Registreren & Nieuwsbrief
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
Koeltassen
Telefonisch bestellen
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
*Nieuw*
Groenten
Fruit
Brood & gebak
Kaas & broodbeleg
Verslunches
Versmaaltijden
Zuivel & eieren
Vlees
Voorraadkast
Dranken
Verras mij
Streek

Met gemak vers koken
Menuservice
Recepten

Vershuys voor bedrijven
Vershuys werkfruit
Lunches en events
Vers-boodschappenbezorgservice

Vershuys voor scholen
SchoolGruiten
EU-SchoolFruit

Footer
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"