Deze Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk hier de online versie

Vershuys
Editie November
18 mei 2010

Beste versliefhebber,
De vakantie zit er voor de meeste mensen weer op. Maar een lang Pinksterweekend staat voor de deur. En zoals het er nu uit ziet, wordt het weer ook nog goed. Prima reden dus om gezellig met vrienden of familie te barbecuen. Deze week krijgt u zelfs 10% korting op 6 soorten barbecuevlees.
Vergeet ook zeker een lekker wijntje niet.

Ook voor een heerlijk stukje gebak voor het Pinksterweekend zit u goed. Vanaf donderdag kunt u maar liefst uit 20 soorten nieuwe vlaaien en broden kiezen.

Houdt u van een lekkere lunch? Probeer een van de drie lunchpakketten eens. Vanaf €4,95 per persoon, en u krijgt alles in een keer thuis bezorgd. Ook ideaal als lunch voor op uw werk of tijdens vergaderingen.

Naast alle nieuwe lekkernijen hebben we natuurlijk weer onze aanbiedingen. Mis ze niet!!

Verse groet,
Vershuysteam

PS. Vanaf maandag kunt u uw eigen koeltas bestellen. Ook als u niet thuis bent, bezorgen wij dan bij u thuis!

Vershuys
 
Tip een vriend

Stuur deze pagina gerust door naar degene die ook geïnteresseerd is in het lekkerste vers uit de eigen regio, thuis of op het werk.
SocialTwist Tell-a-Friend

  Ook deze nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf u hier in op deze nieuwsbrief of doe een eerste bestelling op Vershuys.com en schrijf u dan in.


Verhuys: omdat het beter kan
Vlees, vis, groenten, fruit, brood, zuivel, dranken en delicatessen gemakkelijk thuis bezorgd. De keus is groot, ons aanbod verrassend. Kwaliteit en versheid zijn gegarandeerd met onze Vershuys 100% versgarantie.
Niet tevreden? U krijgt uw geld terug.


TIP: geef uw bestelling telefonisch door!
U bent geen internetter of u komt er niet helemaal uit? Wij helpen u graag. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0900-8600 (lokaal tarief). Wij helpen u op weg of u geeft uw bestelling telefonisch aan ons door. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een nieuwe bestellijst voor u gemaakt. Alle producten staan per groep bij elkaar. Dus alle brood staat onder elkaar, alle vlees, zuivel, groente enzovoorts. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht van alle producten. Bekijk de lijst en bel ons. Zo kunt u al uw versboodschappen gemakkelijk en vers thuis laten bezorgen. 

NIEUW: 30+ kaas
en roomboter


Sommige van u hebben er lang naar uitgekeken. 30+ kaas! Vanaf volgende week kunt u ook voor 30+ kaas bij ons terecht. Heerlijk verse kaas van onze kaasboerderij
De Ruurhoeve
.

De ambachtelijke kaas wordt met liefde bereid, zodat u kunt genieten van een pure, natuurlijke en lekkere kaas.

Bent u gek op roomboter? Vanaf volgende week kunt u bij ons, naast het kuipje van 180 gr, ook 500 gr roomboter bestellen. Ideaal als u een cake of taart wilt bakken met roomboter. Dat wordt smullen!

Foto
Foto

NIEUW: Lunchpakketten!

Lekker, makkelijk en smaakvol, dat zijn de verslunches.

In één klik bestelt u een heerlijk verse lunch met alle ingrediënten die u nodig heeft. U kunt zelf bepalen hoe uitgebreid u de lunch wilt hebben.

Kies uit de basis, exclusief of speciaal lunch. Vanaf €4,95 per persoon, heeft u al een complete lunch inclusief zuivel.

Ideaal voor op uw werk of voor thuis als u met meerdere personen wilt lunchen, en niet te veel wilt nadenken wat u allemaal nodig heeft.
Dat hebben wij al voor u gedaan.

Eet smakelijk!


NIEUW: Aanstaande donderdag: meer dan 20 NIEUWE vlaaien en broden!

Aanstaande donderdag is het zover. Dan gaan we het assortiment flink uitbreiden. Heerlijk zonnefluit-, andes-, glunder-, multikoren- en gildemaisbrood.

Ook de vlaaien en taarten worden fiks uitgebreid met
2 linzevlaaien, een mokkaschnitt en maar liefst
14 luxe vlaaien
.
Kies bijvoorbeeld uit verse aardbeienvlaai, linzevlaai, hayberriesvlaai, kersen verkeerd, kruisbessen schuim, verse fruitvlaai of een williams perenvlaai.

Met deze lekkernijen van de echte bakker wordt
uw traktatie een echt feest!
.

Foto


Volop voordeel

Kortingscoupon met *25% korting* al gebruikt?

U kunt deze code 8956VERS3425 1 keer gebruiken bij uw betaling.
U kunt uw kortingscoupon invoeren in de 4de stap tijdens betalen op Vershuys.com.

Dus ook wanneer u al eens heeft besteld, kunt u toch profiteren van dit voordeel. Stuur bovenstaande code gerust door naar uw vrienden of kennissen! Een voordelige kennismaking met Vershuys.com.

Dit geldt ook voor de kortingscoupons die u automatisch van ons ontvangt voor uw tweede en derde bestelling.
Vershuys.com blijft u verwennen!Niet thuis en tóch Vershuys laten bezorgen?

Wilt u niet wachten op de versagent en uw boodschappen toch beschermd en lekker gekoeld achter of voor uw huis laten plaatsen? Of laat uw boodschappen gemakkelijk bij buren of familie neerzetten, zonder dat zij verantwoordelijk zijn voor het koelen van uw verswaren en hun koelkast uitpuilt.

Vanaf volgende week kunt u telefonisch op ons servicedesknummer 0900-8600 (lokaal tarief) uw eigen aantal koeltassen bestellen. In een koeltas kunnen 2 Vershuys-boodschappentassen.

Wij adviseren zoveel koeltassen te bestellen, zodat uw gemiddelde bestelling erin past. De aanschaf van een koeltas kost u eenmalig €20,- inclusief BTW. Bij iedere bestelling worden de koeltassen geruild. U houdt dus altijd uw eigen aantal koeltassen in huis.

Binnen 2 jaar kunt u de koeltassen inwisselen als u wilt. U ontvangt dan een retourbedrag van €15,-. Zo wordt samen bestellen meer gemak en hoeft u zich niet meer te haasten om op tijd thuis te zijn voor onze versagent.
.

Foto
Foto

Lekker en gemakkelijk!


Een echte voorjaarssalade, dat is deze heerlijke salade van asperges met aardbeien. Een verrassende combinatie. Ons tweede menu is een tortilla uit de oven met een salade. Makkelijk, lekker en met verschillende groentes. Als extraatje vanaf donderdag een overheerlijke tiramisu met aardbeien. Dat wordt smullen.

Met de menuservice krijgt u zoveel mogelijk versingrediënten compleet bezorgd, samen met een duidelijk recept met de bereidingswijze. Zo zet u gemakkelijk een heerlijke maaltijd op tafel. De menu's worden bereid met seizoensgroenten, dus gezond, vers én voordelig.
Bestel de menu's NU in één klik.

Footer

Vershuys BV
Over Vershuys.com
Contact
Nieuwsbrief
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
Telefonisch bestellen
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
*Nieuw*
Groenten
Fruit
Vlees
Dranken
Zuivel & eieren
Brood & gebak
Maaltijden
Verras mij
Streek

Met gemak vers koken
Menuservice
Recepten

Vershuys voor bedrijven
Vershuys werkfruit
Lunches en events
Vers-boodschappenservice

Vershuys voor scholen
SchoolGruiten
EU-SchoolFruit

Footer
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"