Deze Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk hier de online versie

Vershuys
Editie November
20 april 2010

Beste versliefhebber,
Het eerste zonnige weekend hebben we weer achter de rug. Bomen ontknoppen, lammetjes dartelen in de wei, de temperatuur stijgt en we krijgen met z'n allen echt zin in het voorjaar en de zomer.

De twee nieuwe menu's zijn menu's met een zonnestraaltje. Een heerlijke asperge-quiche en een venkel-broodsalade met frisse sla.

De nieuwe producten genieten ook graag van de zon. Wat dacht u van heerlijk sappige zomerkoninkjes en blauwe pruimen. Om u vingers bij af te likken.

Kortom een week vol zomerse vitaminen.
Geniet er van.

Verse groet,
Vershuysteam

Vier samen met de koeien de lente! Geef u op voor de Koeiendans aanstaande zaterdag. Inschrijven kan nog t/m donderdag 22 april.

Vershuys
 
Tip een vriend

Stuur deze pagina gerust door naar degene die ook geïnteresseerd is in het lekkerste vers uit de eigen regio, thuis of op het werk.
SocialTwist Tell-a-Friend

  Ook deze nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf u hier in op deze nieuwsbrief of doe een eerste bestelling op Vershuys.com en schrijf u dan in.


Verhuys: omdat het beter kan
Vlees, vis, groenten, fruit, brood, zuivel, dranken en delicatessen gemakkelijk thuis bezorgd. De keus is groot, ons aanbod verrassend. Kwaliteit en versheid zijn gegarandeerd met onze Vershuys 100% versgarantie.
Niet tevreden? U krijgt uw geld terug.


TIP: geef uw bestelling telefonisch door!
U bent geen internetter of u komt er niet helemaal uit? Wij helpen u graag. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0900-8600 (lokaal tarief). Wij helpen u op weg of u geeft uw bestelling telefonisch aan ons door. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een nieuwe bestellijst voor u gemaakt. Alle producten staan per groep bij elkaar. Dus alle brood staat onder elkaar, alle vlees, zuivel, groente enzovoorts. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht van alle producten. Bekijk de lijst en bel ons. Zo kunt u al uw versboodschappen gemakkelijk en vers thuis laten bezorgen.


 

NIEUW: Zomerkoninkjes en blauwe pruimen!

Lekkere aardbeien, die vol van smaak zijn. Heerlijk op een beschuit, op de boterham, in een fruitsalade of in de yoghurt...hmmmm.
Wist u dat aardbeien ook nog eens heel gezond zijn? Verse aardbeien bevatten namelijk een hoog vitamine-C gehalte. Deze heerlijke aardbeien komen van onze versproducent Marcel Dings uit Belfeld.

U kunt voortaan ook genieten van de zoete smaak van blauwe pruimen. Lekker als handfruit, maar ook heerlijk op gebak, in compote, jam, fruitsalade of door de yoghurt.

Foto
Foto

Gezonde en afwisselende voeding goed voor baby!

De kans op een gezonde baby is groter als u en uw partner gezond en afwisselend eten. Eet veel verschillende soorten fruit, hiermee vergroot u de kans op een gezonde baby.


Hollandse seizoen geopend!

Steeds meer producten zijn weer verkrijgbaar van Hollandse bodem. Zodra de kwaliteit goed is, stappen wij over naar het product uit eigen land..

U kunt nu bijvoorbeeld al genieten van kleurrijke paprika's, heerlijke courgette, aubergine, komkommer, tomaten en mooie groene kropsla!

Alles echt vers! Geniet van deze oer-Hollandse vitaminen.

Foto


Volop voordeel

Kortingscoupon met *25% korting* al gebruikt?

U kunt deze code 8956VERS3425 1 keer gebruiken bij uw betaling.
U kunt uw kortingscoupon invoeren in de 4de stap tijdens betalen op Vershuys.com.

Dus ook wanneer u al eens heeft besteld, kunt u toch profiteren van dit voordeel. Stuur bovenstaande code gerust door naar uw vrienden of kennissen! Een voordelige kennismaking.

Dit geldt ook voor de kortingscoupons die u automatisch van ons ontvangt voor uw tweede en derde bestelling.
Vershuys.com blijft u verwennen!Foto

Lekker en gemakkelijk!


Twee nieuwe menu's met een voorjaarstintje. Een ovenheerlijke asperge-quiche, en een smaakvolle venkel-broodsalade die u in een handomdraai klaar heeft!

Met de menuservice krijgt u zoveel mogelijk versingrediënten compleet bezorgd, samen met een duidelijk recept met de bereidingswijze. Zo zet u gemakkelijk een heerlijke maaltijd op tafel. De menu's worden bereid met seizoensgroenten, dus gezond, vers én voordelig.
Bestel de menu's in één klik.

Footer

Vershuys BV
Over Vershuys.com
Contact
Nieuwsbrief
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
Telefonisch bestellen
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
*Nieuw*
Groenten
Fruit
Vlees
Dranken
Zuivel & eieren
Brood & gebak
Maaltijden
Verras mij
Streek

Met gemak vers koken
Menuservice
Recepten

Vershuys voor bedrijven
Vershuys werkfruit
Lunches en events
Vers-boodschappenservice

Vershuys voor scholen
SchoolGruiten
EU-SchoolFruit

Footer
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"