Deze Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk hier de online versie

Vershuys
Editie November
17 februari 2010

Beste versliefhebber,
Deze week houden we het nog even kort.
We willen u alleen nog even herinneren aan de 25% vriendenkorting. Profiteer er zelf van en deel de andere bonnen uit. Zo kan iedereen nog voordeliger kennis maken met Vershuys.com.

Vindt u het lastig om met computers om te gaan?
Geen paniek, ook dan kunt u bij ons een bestelling plaatsen. Iedere werkdag zijn wij telefonisch bereikbaar op 0900-8600. Geef uw bestelling aan ons door en wij zorgen dat deze keurig ingepakt bij u thuis bezorgd wordt.

Verse groet,
Vershuysteam

Vershuys

25% Vriendenkorting

Vershuys staat voor 6 verswaarden. Één van onze verswaarden
is VERRASSEND.

Als verrassing heeft u, als vaste klant, afgelopen weekend een pakketje van ons ontvangen met de post. In dit pakketje zaten kortingscoupons. 1 voor u en 5 voor uw vrienden en bekenden.

Met deze kortingscoupon krijgt u op uw volgende bestelling maar liefst 25% korting op uw volledige bestelling. Laat uw vrienden, familie en bekenden ook kennismaken met Vershuys.com en geef hen de 5 extra kortingsbonnen.
Wie wil er nu niet voortaan nog maar 1x per maand naar de supermarkt voor wasmiddel, houdbare producten en cosmetica? Vershuys zorgt de rest van de maand voor de lekkerste en lekker voordelige versproducten.

PS De korting is 1 keer geldig per adres.

 

Foto
Foto

Geef uw bestelling telefonisch door

U bent geen internetter of u komt er niet helemaal uit? Wij helpen u graag. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar op 0900-8600 (lokaal tarief). Wij helpen u op weg of u geeft uw bestelling telefonisch aan ons door.

Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een bestellijst voor u gemaakt. Op deze manier heeft u een duidelijk overzicht van alle producten. Bekijk de lijst en bel ons. Zo kunt ook u al uw versboodschappen gemakkelijk en vers thuis laten bezorgen.


 Volop voordeel

Samen bestellen, extra voordelig!

Bespaar 4% tot wel 8% op uw bestelling! Laat uw bestelling en die van uw buren, vrienden of familie op één adres afleveren.

 

Footer

Vershuys BV
Over Vershuys.com
Contact
Nieuwsbrief
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
Telefonisch bestellen
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
*Nieuw*
Groenten
Fruit
Vlees
Dranken
Zuivel & eieren
Brood & gebak
Maaltijden
Verras mij
Streek

Met gemak koken
Menuservice
Recepten

Footer
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"