Deze Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk hier de online versie

Vershuys
Editie November
3 februari 2010

Beste versliefhebber,
Bijna is het weer zover, carnaval. Nog 1 weekend druk met de nodige voorbereidingen en dan...

Voor deze dolle dagen hebben wij lekkere en makkelijke producten. Heerlijke nonnevotten, worsten- en saucijzenbroodjes van de echte bakker, rood-geel-groen gekookte eieren, een anti-katerpakket en nog veel meer om gezond maar ook lekker de carnaval voor te bereiden en straks te doorstaan.

Dorethé heeft weer gezorgd voor twee heerlijke menu's. Een beginners menu en ook een voor de wat gevorderde kok. Durft u het al aan? De vergeten groente venkel staat weer even in het middelpunt door het menu van Dorethé. Proef hoe lekker het is, en ook nog heel gezond.

Deze week kunt u voordelig genieten van Clementine mandarijnen, een kilo uien en worsten- en saucijzenbroodjes. Dat wordt weer smullen.

Wij wensen u weer veel versgenot deze week!
Vershuysteam

Vershuys
 
Tip een vriend

Stuur deze mail gerust door naar degene die ook in verse, regionale producten is geïnteresseerd.

  Ook deze nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf u hier in op deze nieuwsbrief of doe een eerste bestelling op Vershuys.com en schrijf u dan in.


Verhuys: omdat het beter kan
Vlees, vis, groenten, fruit, brood, zuivel, dranken en delicatessen gemakkelijk thuis bezorgd. De keus is groot, ons aanbod verrassend. Kwaliteit en versheid zijn gegarandeerd met onze Vershuys 100% versgarantie.
Niet tevreden? U krijgt uw geld terug.


TIP: Netjes ingepakt en thuis bezorgd voor maar € 3,50
Laat Vershuys uw bezorging inplannen in een dag en u betaalt maar 3,50 voor bezorging en handling van uw boodschappen. Lang thuisblijven is niet nodig. U krijgt daags tevoren een e-mail en SMS met onze aflevertijd in een maximaal tijdsvenster van 2 uurtjes. Webshoppen bij Vershuys bespaart u tijd en geld.


 

Zelf vers sap tappen

Lekker puur, gezond en leuk voor de kinderen. Dat zijn de appeltappen.

Heerlijk vers tapsap gemaakt van milieuvriendelijk geteelde appels en peren. U kunt kiezen uit appel-perensap, helder appelsap of troebel appelsap.

Krijgt u met carnaval kinderen over de vloer?
Laat ze dan zelf hun sapje tappen. Altijd feest!.


Foto
Foto

NIEUW: Anti-katerpakket

Carnaval staat weer voor de deur en bijna ieder weekend is er wel een carnavalsbal. Na een hele avond stappen, gezellig eieren eten met z'n allen. Bestel het anti-katerpakket ham of ham-kaas met 30 heerlijke scharreleitjes. Alles in huis voor een fraaier afsluiting van het bal.

Volgende week zorgen we met de menu's voor een stevige bodem voor de carnavalsdagen. Mis ze niet. Om het nog makkelijker te maken, hebben we ook een aantal verse soepen en stamppotten kant-en-klaar voor u.

Carnavalsdinsdag 16 februari bezorgen wij geen bestellingen. Vanaf woensdag 17 februari kunt u weer helemaal op ons rekenen.
Volop voordeel

Kortingscoupon met *25% korting* al gebruikt?

U kunt deze code 8956VERS3425 1 keer gebruiken bij uw betaling.
U kunt uw kortingscoupon invoeren in de 4de stap tijdens betalen op Vershuys.com.

Dus ook wanneer u al eens heeft besteld, kunt u toch profiteren van dit voordeel. Stuur bovenstaande code gerust door naar uw vrienden of kennissen! Een voordelige kennismaking.

Dit geldt ook voor de kortingscoupons die u automatisch van ons ontvangt voor uw tweede en derde bestelling.
Vershuys.com blijft u verwennen!

Vers verrassing

Vershuys staat voor 6 verswaarden. Één van onze verswaarden is VERRASSEND.

Iedere week zorgen we voor een andere vers verrassing. Vorige week was de vers verrassing: Conférence peren. De bekende Conférence peren hebben karakteristieke roestplekken op de schil en stevig vruchtvlees. Ze smaken aangenaam zoet en zijn zeer sappig. De typische vorm krijgt de peer doordat het vruchtvlees zich niet alleen om de bloembodem, maar ook om de steel vormt.

Deze week wordt u weer verrast
met een ander vers product.
Geniet ervan!


Foto
Foto

Menuservice
Lekker & gemakkelijk


Inmiddels leren ook onze beginner koks de kneepjes van het vak een beetje te leren. We gaan het deze week met 1 menu dan ook iets moeilijker maken. Een gevorderde uitdaging met het heerlijke ei-pasta met broccoli-menu. Wilt u het iets eenvoudiger houden? Kies dan voor de venkel met tomaat, rode ui en varkenshaas. Een bijna vergeten groente die hiermee even in het middelpunt staat.

Met de menuservice krijgt u alle versingrediënten compleet bezorgd, samen met een duidelijk recept met de bereidingswijze. Zo zet u snel een gezonde maaltijd op tafel. De menu's worden bereid met seizoensgroenten, dus gezond, vers én voordelig. Bestel het menu in één klik.


 Volop voordeel

Samen bestellen, extra voordelig!

Bespaar 4% tot wel 8% op uw bestelling! Laat uw bestelling en die van uw buren, vrienden of familie op één adres afleveren.

 

Footer

Vershuys BV
Over Vershuys.com
Contact
Nieuwsbrief
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
*Nieuw*
Groenten
Fruit
Vlees
Dranken
Zuivel & eieren
Brood & gebak
Maaltijden
Verras mij
Streek

Met gemak koken
Menuservice
Recepten

Footer
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"