Deze Nieuwsbrief niet goed leesbaar?
Bekijk hier de online versie

Vershuys
Editie November
26 januari 2010

Beste versliefhebber,
Deze week hebben we weer wat nieuws voor u in petto. U kunt voortaan bij ons ook lamsvlees en kalfsvlees bestellen. Proef de met de hand gesneden lamskotelet, lamsbout, kalfsschnitzel of de kalfsoester.

De eieren die u bij ons besteld zijn voortaan een maatje kleiner. Dat verzoek hebben we van vele van jullie ontvangen. Wij leveren de eieren dus in maatje M in plaats van L. Uiteraard zijn ze net zo kakelvers, als u gewend bent.

Dorethé heeft haar best weer gedaan. De twee menu’s bestaan deze keer uit een winterse wortelenstamp en een heerlijke omelet. Bestel het hele menu of bestel alleen de producten die u niet meer in huis heeft.

Tot slot hebben we ook deze week weer volop voordeel voor u. Alle soorten schnitzels zijn extra voordelig, maar ook van de gezonde cherrytomaten en de sappige galiameloen kunt u voordelig snoepen.

Wij wensen u weer veel versgenot deze week!
Vershuysteam

Vershuys
 
Tip een vriend

Stuur deze mail gerust door naar degene die ook in verse, regionale producten is geïnteresseerd.

  Ook deze nieuwsbrief ontvangen?
Schrijf u hier in op deze nieuwsbrief of doe een eerste bestelling op Vershuys.com en schrijf u dan in.


Verhuys: omdat het beter kan
Vlees, vis, groenten, fruit, brood, zuivel, dranken en delicatessen gemakkelijk thuis bezorgd. De keus is groot, ons aanbod verrassend. Kwaliteit en versheid zijn gegarandeerd met onze Vershuys 100% versgarantie.
Niet tevreden? U krijgt uw geld terug.


TIP: sneller bestellen met Vershuys
Heeft u een aantal producten die u iedere week wilt bestellen? Zet ze in uw boodschappenlijstje met deze button . Via deze lijst kunt u uw favoriete producten eenvoudig toevoegen aan uw bestelling. Bekijk hier hoe u sneller bestelt met uw eigen boodschappenlijstje


 

NIEUW: kalfs- en lamsvlees

Voortaan kunt u bij ons ook lams- en kalfsvlees bestellen. Heerlijk mals vlees, op traditionele wijze gesneden. Vlees verdient een ambachtelijke hand, anders wordt het taai. Daarom wordt het net als al het andere vlees met de hand gesneden! U kunt kiezen uit lamsbout, lamskotelet, kalfsschnitzel en kalfsoester.


Foto
Foto

NIEUW: Eieren maat M

De eieren die u voortaan bij ons kunt bestellen zijn een maatje kleiner. Wij leverden altijd eieren maat L.

Op verzoek van vele van u, kunt u voortaan eieren maat M bestellen. Uiteraard weer per 6 en 10 stuks verkrijgbaar. En de prijs...die hebben we natuurlijk aangepast.

Breek de dag...tik een eitje!!
Volop voordeel

Kortingscoupon met *25% korting* al gebruikt?

U kunt deze code 8956VERS3425 1 keer gebruiken bij uw betaling.
U kunt uw kortingscoupon invoeren in de 4de stap tijdens betalen op Vershuys.com.

Dus ook wanneer u al eens heeft besteld, kunt u toch profiteren van dit voordeel. Stuur bovenstaande code gerust door naar uw vrienden of kennissen! Een voordelige kennismaking.

Dit geldt ook voor de kortingscoupons die u automatisch van ons ontvangt voor uw tweede en derde bestelling.
Vershuys.com blijft u verwennen!

Vers verrassing

Vershuys staat voor 6 verswaarden. Één van onze verswaarden is VERRASSEND.

Bestelt u bij Vershuys, dan krijgt u iedere week een ander product als een gratis verrassing in uw bestelling. U kunt dan gratis kennismaken met dit product en het proeven.

Vorige week was de vers verrassing: Braeburn appels. De Braeburn appels is niet heel bekend. De appels zijn rood met een groen/gele achtergrond. De smaak is een unieke mix van zoet en zuur. Door het knapperige en stevige vruchtvlees is het een heerlijke handappel, maar ook heerlijk in salades, taarten en appelmoes.

Deze week wordt u weer verrast
door een ander vers product.
Geniet ervan!


Foto
Foto

Menuservice
Lekker & gemakkelijk


Eenvoudig te maken en toch zo lekker, dat zijn de menu's van deze week. Laat u inspireren door de wortelenstamp van Dorethé of een heerlijke omelet met ham en prei voor als u geen zin heeft in aardappelen of pasta.

Met de menuservice krijgt u alle versingrediënten compleet bezorgd, samen met een duidelijk recept met de bereidingswijze. Zo zet u snel een gezonde maaltijd op tafel. De menu's worden bereid met seizoensgroenten, dus gezond, vers én voordelig. Bestel het menu in één klik.

Footer

Vershuys BV
Over Vershuys.com
Contact
Nieuwsbrief
Leveringsvoorwaarden

Klantenservice
Geef ons uw mening
Bezorginformatie
T 0900 - 8600

Producten
Aanbiedingen
*Nieuw*
Groenten
Fruit
Vlees
Dranken
Zuivel & eieren
Brood & gebak
Maaltijden
Verras mij
Streek

Met gemak koken
Menuservice
Recepten

Footer
Deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Meldt u zich af in uw account of stuur een reply met onderwerp "geen nieuwsbrief"